Ben je single en woon je in Den Bosch of omgeving? En wil je in het weekend afwisselende activiteiten ondernemen met andere singles van 40 jaar en ouder?


Dan is Solo-2008 het aangewezen trefpunt.


Wij zijn een vereniging van actieve singles en organiseren ieder weekend een activiteit, zoals: museum-, film- en concert-bezoek, wandelen, fietsen, uit eten.

 

Welkom bij Solo-2008.

Ervaringen van leden.


Mijn naam is Hanneke en ik ben sinds 5 jaar lid van Solo 2008. Wat ik in solo heb gevonden, is een leuke groep enthousiaste mensen en afwisselende activiteiten. Door zelf actief deel te nemen aan de activiteiten, zijn er voor mij waardevolle vriendschappen ontstaan. Als lid draag je af en toe een activiteit aan, iedereen heeft hierin zijn eigen inbreng en zo kom je tot heel originele activiteiten. Het samen delen van allerlei ervaringen en indrukken is voor mij heel speciaal.Weten hoe het is om lid te zijn van Solo-2008?

Maandelijks organiseert Solo-2008 een introductiebijeenkomst. Deze is voorafgaand aan een ontmoetingsbijeenkomt voor alle leden van Solo-2008. Hierdoor kunt u vrijblijvend kennis maken met Solo-2008. Op deze manier kunt u een indruk krijgen van de mensen die bij onze vereniging zijn aangesloten en kunnen wij u vertellen hoe de vereniging werkt en wat voor activiteiten er worden georganiseerd.

deze website is mede mogelijk gemaakt door www.wificomplete.nl